PLANIFICACIÓ GENERAL

Quedarem al Port d'Eivissa, preparats i equipats pel viatge. A les 22 h sortirà el ferri de Trasmed cap a Barcelona. Tenim acomodació en llit, en cabines compartides entre nosaltres.

A les 7 del matí ja haurem arribat al Port de Barcelona. Esmorzarem junts i visitarem la zona on estirem durant el matí. Aquí comença la vostra primera aventura, una gran gimcana fotogràfica per tota la zona de la Rambla i el Port. Cap a les 13 h ens reunirem per buscar junts un lloc que ens agradi, ja que aquest dinar és lliure.

A les 15 h parteix l'autobús que es porta al poble on ens allotjarem, Sort (Lleida).

A les 18:30 h ja estirem arribant al poble, coneixerem el Càmping, repartirem les habitacions (que seran grans, compartides entre nosaltres), probablement hi hagi temps per provar la piscina, ens dutxarem i soparem al restaurant del Càmping.

Després de rentar-nos les dents, comença la primera vetllada de jocs amb els monitors; activitats molt divertides que serviran per conèixer-nos més. I després, cap a dormir.

Comença el dia d'aventura al 100%. Esmorzarem prompte i ens recolliran per anar cap a Rialp. Allí en trobarem amb l'empresa que hem elegit per les activitats de riu, ens equiparem i ens portaran a Llavorsí, des d'on baixarem 14 km de riu en un bot neumàtic. Dinarem de pícnic a Rialp i a la tarda partirem cap al Barranc del Berròs (depenent de la meteorologia i el cabal d'aigua l'empresa elegirà el millor barranc). Ben equipats, seguirem la ruta per dins el barranc amb els monitors experts de l'empresa. Al vespre, tornarem cap a Sort. Tindrem temps de piscina, dutxes i sopar al restaurant.

A la nit, l'estratègia serà la protagonista, en un gran joc de rol per tota la nostra zona en el qual haureu de complir una missió que us donarà la victòria. En acabar, ens retirarem a una zona fosca per compartir la darrera nit a Sort observant les estrelles. I després... A dormir!

El darrer dia a Sort esmorzarem i farem una ruta senderista cap a la part més rural i muntanyosa de Sort. En ser-hi demostrareu qui és el més aventurer per reptar i robar les banderes dels altres equips. Tornarem al poble, ens donarem un petit bany, recollirem, dinarem prompte i a les 16 h sortirem cap a Barcelona. Passejarem una estona per la ciutat, soparem de pícnic i a les 22 h partirà el ferri cap a Eivissa. Tenim acomodació en llits en cabines compartides, així que podrem recuperar forces de tot el viatge. A les 6 h arribarem a Eivissa i acomiadarem aquest Campament ATÍPIK!